29 november 2019
Workshop Awakening your True Nature
Locatie: De Poort, Moesstraat 20 Groningen
Tijd: 19:30 – 22:00
Prijs: 25

Workshop Awakening your True Nature

Het onderzoeken en ontdekken van je Ware Aard is naar mijn idee het meest zinvolle dat je kunt doen in een leven. Het is een weg naar het beantwoorden van vragen die in je leven. Vragen als: Waarom ben ik hier? Wie ben ik? Wat kom ik brengen?

Vanuit zelfliefde ontstaat er liefde voor het Geheel omdat er geen jij en ik zijn, we zijn één. Vanuit die eenheid wil jouw uniciteit zich manifesteren. Als jij je uniciteit manifesteert dien je het geheel; je bent in lijn met het grotere geheel en jouw bestemming. Dit brengt een enorme vervulling met zich mee. Het gaan van dit proces kan betekenen dat zich lagen in jezelf aandienen die lastig kunnen zijn. Iedereen weet bewust of onbewust waar deze lagen ongeveer uit bestaan; het kan een diepgewortelde angst zijn, een trauma, ervaringen uit je jeugd etcetera. Het is belangrijk deze lagen in de diepte aan te gaan zodat er ruimte ontstaat voor transformatie.

Meer informatie over deze cursus

Cursussen Innerlijke Groei en Spirituele Psychologie

Door de tijd te nemen om tot stilte te komen, ontstaat er ruimte voor een dieper contact met jezelf. Vanuit deze diepere laag, kun je beter contact maken met wie je bent en wat je werkelijk wilt. Doordat de continue gedachtestroom tot stilstand komt, vertraagt of simpelweg geobserveerd wordt, neemt het belang van de gedachten af waardoor meer geestelijke rust wordt ervaren. Vanuit deze rust komt openheid om andere lagen in en van jezelf te ontvangen.

Middels theorie, mindfulness, meditatie en uitwisseling ervaar je wat er binnen in je leeft en maak je kennis met de rijdom van je eigen, unieke innerlijke wereld. Door het doen van bepaalde meditatie oefeningen komt de (geblokkeerde) energie in beweging en kan hetgeen dat naar boven komt ervaren worden.

Meer informatie over deze cursus

‘Elke verschijning op aarde is een gelijkenis, en elke gelijkenis is een open poort, waardoor de ziel, wanneer ze bereid is, het innerlijke der wereld binnen kan gaan, waar jij en ik, dag en nacht, alle een zijn. Ieder mens komt hier en daar in zijn leven voor de geopende poort te staan… weinigen echter gaan de poort door en geven de schone schijn op voor de vermoede werkelijkheid van het innerlijk.’

Herman Hesse